Lentile de contact

Acuvue Oasys – Johnson&Johnson
Fii comod la calculator

Folosește lentile de contact special create pentru lucrul frecvent la calculator, vizionare TV, cinema, medii încalzite sau cu aer condiționat, locuri cu fum și călătorii cu trenul sau avionul.

Uitându-ne toată ziua la ecranul calculatorului, suntem mai susceptibili de a avea probleme legate de vedere și ochi.

Putem avea ochi iritați și uscați, oboseală oculară, vedere neclară, roșeață și sensibilitate la lumină, dureri de cap, gât sau umeri.

Lentilele Acuvue Oasys cu Hydraclear sunt netede și flexibile, permite 100% respirația în zona centrală a corneei, comparabil cu ochiul fără lentilă, oferă protecție împotriva radiaților UV cu un filtru UV clasa I și este deosebit de rezistentă la deshidratare.

SofLens – Bausch&Lomb
Fii remarcată în culori naturale

Lentilele de contact îți dau strălucire în orice ocazie.

Schimbă-ți înfățișarea și fii remarcată în orice moment – dacă ai nevoie de lentile corectoare sau nu – lentilele de contact sunt confortabile și ușor de purtat.

La AdaOptic găsiți 9 nuanțe extraordinare în culori strălucitoare cu aspect natural, create special pentru ochi de culoare închisă.

PureVision – Bausch&Lomb
Trăiește bucuria de a privi

Fie că ești miop sau hipermetrop, te poți bucura de o vedere impecabil de clară, chiar și în condiții de lumină difuză, și de o adaptare ușoară datorită designului inovator asferic al lentilelor.

Dacă ai astigmatism, lentilele de contact PureVision Toric sunt alternativa ideala de corecție, deoarece sunt concepute să se adapteze cât mai bine formei unice a corneei și să-ți ofere o vedere stabilă în orice situație.

Dacă ai dificultăți în a vedea scrisul de aproape, este posibil să ai prezbiopie o transformare naturală a vederii după vârsta de 40 de ani. Dar nu te ingrijora, lentilele PureVision Multi-Focal îți asigură vederea optimă la orice distanță.