La AdaOptic gasiti lentile HOYA.

In continuare va vom prezenta cateva tipuri de lentile si tratamente pentru acestea:

BlueControl
Lentile de interior
Addpower
Hoyalux iD WORKSTYLE
Lentile progresive
Hoyalux iD MyStyle V+
Hoyalux iD LifeStyle V+
Hoyalux Summit Pro
Amplitude
Lentile monofocale
Nulux Active
Filtre Office
Tratamente antireflex pentru lentile
Hi-Vision LongLife
Super Hi-Vision
Hard Hi-Vision Aqua
Tratamente fotocromice pentru lentile
Suntech Intense
Hoya TransitionsBlueControl
Cel mai nou si avansat tratament pentru lentile de la HOYA

Hoya BlueControl Se adreseaza in special pasionatilor de jocuri, persoanelor ce petrec peste 4 ore pe zi in fata computerului, copiilor si adolescentilor.

BlueControl este un tratament ce neutralizeaza lumina albastra emisa de ecranele digitale, prevenind stresul ocular, oboseala ochilor si insomnia rezultata din supraexpunere.

BlueControl ofera:
 • neutralizarea luminii albastre;
 • reducerea efectului de stralucire;
 • intensificarea contrastului;
 • protectie indelungata la murdarie, grasime si praf.
Toate acestea contribuie la sanatatea oculara oferind in acelasi timp o vedere confortabila si o perceptie mult mai naturala a culorilor.


Lentile de interior

Addpower
Confort maxim intre 30 si 70 cm

Lentilele Addpower sunt, in primul rand, alegerea perfecta pentru prezbitii care citesc timp indelungat, oferind un confort superior lentilelor monofocale sau progresive. Datorita regresiei fixe de -0.75D, lentilele Addpower pot fi recomandate si in cazul prezbitilor utilizatori de laptop sau computer, cu aditii cuprinse intre 0.75D si maxim 1.50D.
Beneficii:
 • Confort maxim in timpul cititului la distante variabile
 • Datorita regresiei fixe de 0.75D si in functie de aditia prescriptiei optometrice asigura acuitate vizuala optima pentru o profunzime a campului visual de pana la 1.5 m


Hoyalux iD WORKSTYLE
Lentile premium pentru activitati de interior

Lentilele Hoyalux iD Workstyle ocupa un loc special in categoria lentilelor pentru interior, deoarece sunt proiectate avand ca punct de plecare conceptual revolutionary iD Free Form Design Tehnology. Designul ergonomic al lentilei poate fi perfect adaptat si sincronizat cu activitatea specifica desfasurata de fiecare client. Conceptul Hoyalux iD Workstyle este disponibil in 4 variante distincte, aferente gradului de profunzime a campului visual, criteriul de selectie fiind determinat in raport cu distanta maxima de lucru utilizata de purtator (ex. 200 sau 400 cm).
Beneficii:
 • Confort si relaxare vizuala pe durata activitatilor de interior
 • Cel mai larg camp visual nedistorsionat pentru aproape si distante intermediare
 • Datorita aditiei variabile, profunzimea campului visual poate fi stabilita in functie de nevoile vizuale ale purtatorului
 • Citirea, scrierea, desenarea sau alte activitati de birou se pot desfasura intr-o maniera mult mai confortabila


Lentile progresive

Profunzimea
campului
vizual
Stabilitate
in timpul
miscarii
Zona
intermediara
larga
Interactiune
rapida
Confort in
timpul
conducerii
Confort
la citit
Adaptare
usoara
Hoyalux iD MyStyle V+ ***** ***** ***** ***** ***** ***** *****
Hoyalux iD LifeStyle V+ ***** ***** **** **** ***** ***** ****
Hoyalux Summit Pro si CD ***** **** *** *** *** *** ***
Amplitude *** ** ** *** ** ** ***


Hoyalux iD MyStyle V+
Doar pentru ochii mei.

Hoyalux iD MyStyle V+ A treia generatie a lentilelor Hoyalux iD, iD MyStyle V+, este caracterizata prin atentia deosebita acordata vederii binoculare.

Hoyalux iD MyStyle V+ este prima lentila progresiva din lume care tine cont de prescriptia diferita intre cei doi ochi, echilibrand performanta designului intre cele doua lentile prin tehologia unica de Amortizare Binoculara. Astfel va puteti bucura de focalizare perfecta si fara efort, stabilitate constanta si o mai buna profunzime a campului vizual.

Fiecare persoana este unica. Hoyalux iD MyStyle V+ ofera un nivel de individualizare fara precedent. Prin noul Hoya iDentifier se defineste fiecare zona a lentilei in concordanta cu nevoile fiecarui purtator, apoi ele sunt imbinate intr-o distributie ideala pentru a obtine cea mai clara si stabila imagine.


Hoyalux iD LifeStyle V+
Easy access to success!

Prin utilizarea tehnologiei iD Free Form, lentilele Hoyalux iD Lifestyle se situeaza pe un nivel mediu de personalizare, oferind performantele unui design dublu progresiv in conditiile unui pret accesibil. Adaptarea usoara, largimea campului visual si sentimentul de siguranta in timpul purtarii sunt doar cateva din beneficiile cheie ale acestui concept. Totodata, cele doua lungimi disponibile ale progresiei - 11mm si, respectiv, 14mm - permit montajul in rame cu dimensiuni variate.


Hoyalux Summit Pro
Vedere clara la orice distanta

Hoyalux Summit Pro si Hoyalux Summit CD Datorita utilizarii unui program sofisticat de calcul 3D (ITCT), intregul design al lentilelor este corelat cu miscarile oculare, astfel incat lentilele Hoyalux Summit Pro reprezinta o solutie recomandata oricarui purtator prezbit care doreste sa imbine performantele vizuale cu rapiditatea adaptarii la "vederea progresiva".
Beneficii:
 • Confort visual natural si distorsiuni periferice minime
 • Culoar larg de progresie si adaptare rapida
 • Interactiune perfecta intre zona pentru distanta si zona pentru aproape
 • Performante vizuale excelente in toate directiile si la toate distantele


Amplitude
O noua generatie de lentile progresive

Amplitude Lentilele progresive Amplitude se adreseaza clientilor ce dispun de resurse financiare limitate, oferindu-le un excelent raport intre performanta si pret. Adaptarea purtatorilor cu lentilele subordonate acestui concept este rapida, iar functionalitatea este asigurata, avand la dispozitie alegerea unei diversificate game de rame, gratie celor doua variante de lungime a progresiei: 15mm si, respectiv, 11 mm. Mentionam ca performantele vizuale se imbunatatesc in cazul prescriptiilor optometrice ce impun valori mici si medii ale aditiei (max. 2.00D).
Avantaje si beneficii:
 • Raport excelent intre performanta si pret
 • Adaptare rapida
 • Variate posibilitati de selectie a ramei
 • Concept excelent pentru prezbitii incepatori


Lentile monofocale

Nulux Active
Energie pentru ochii tai

Designul Nulux Active este destinat indeosebi diminuarii, dar chiar si prevenirii senzatiei de oboseala oculara intalnita frecvent, in special in cazul persoanelor care folosesc intensiv vederea la aproape (ex: cititul, desenatul, lucrul la computer etc).

Design inteligent
HOYA Nulux Active reprezinta un nou design monofocal vertical asferic, conceput pentru persoanele cu un stil de viata dinamic. Datorita asfericitatii si asimetriei orizontale si verticale, repartizate separat pentru fiecare ochi, designul genereaza suprapunerea imaginilor retiniene, garantand astfel o vedere binoculara relaxata atat pentru zonele intermediare si de aproape, cat si pentru distanta.
Avantajele oferite:
 • Focusare si refocusare relaxata
 • Claritate si profunzime optima a campului visual
 • Vedere relaxata pe tot parcursul zilei, fara niciun efort suplimentar

Lentile MonofocaleFiltre Office

Atunci cand lucrati mai multe ore in fata monitorului sau in proximitatea unei surse de lumina artificiala, efectele se resimt prin dureri de cap sau dureri oculare si, in multe cazuri, prin senzatia de scadere a acuitatii vizuale.

Asa numita "lumina albastra" emisa de monitorul calculatorului si de sursele de lumina artificiala este extrem de nociva pentru ochii dumneavoastra.

In aceste conditii, se recomanda protejarea vederii cu ajutorul unor filtre speciale ce pot fi aplicate pe suprafata lentilelor de ochelari. Una dintre cele mai eficiente variante de protectie o reprezinta Filtrele Office, ce au rolul de a filtra componenta albastra a radiatiei luminoase, optimizand contrastul imaginii si confortului vizual.Tratamente antireflex pentru lentile

Super Hi-Vision Hi-Vision LongLife
Cel mai rezistent tratament antireflex

Hoya Hi-Vision LongLife este tratamentul antireflex premium al gamei, asigurand cel mai inalt grad de rezistenta la zgariere, usurinta maxima in intretinere si confort optic sporit.

Perfecta compatibilitate dintre straturile componente si puternica adeziune dintre ele asigura durabilitatea tratamentului si, implicit, performante excelente in purtare.

HOYA Vision Care subliniaza calitatea tratamentului antireflex, oferind 3 ani garantie pentru orice defect de fabricatie.Super Hi-Vision
Vedere clara si confort indelungat

Super Hi-Vision este de 3 ori mai rezistent la zgariere comparativ cu tratamentele antireflex conventionale, conservand timp indelungat performantele optice ale lentilelor.

Hoya Vision Care ofera 2 ani garantie pentru tratamentul antireflex Super Hi-Vision, in conditiile utilizarii corespunzatoare a ochelarilor prevazuti cu lentile Hoya.Hard Hi-Vision Aqua
Tratament antireflex la standarde internationale

In suita tratamentelor antireflex oferite de Hoya Vision Care, Hi-Vision Aqua este tratamentul standard ce asigura purtatorului caracteristicile de baza specifice intregii game: performante optice apreciabile prin gradul sporit de transparenta a lentilelor. In plus, confortul visual este extins prin usurinta intretinerii, caracterul hidrofob al tratamentului Hi-Vision Aqua facilitand indepartarea rapida a apei de pe suprafetele lentilelor.

 • Comparativ cu lentilele fara tratament antireflex, Hard Hi-Vision Aqua va ofera un confort sporit in timpul condusului pe timp de noapte, prin diminuarea reflexiilor iritante provenite de la luminile farurilor.
 • Datorita efectului hidrofob, picaturile de apa au aderenta scazuta la suprafetele lentilelor, permitand o curatare facila a acestora.


Tratamente fotocromice pentru lentile

Suntech Intense

Surprinzator de transparente in interior, ele se inchid in aer liber, atingand o culoare intensa. Lentilele Suntech Intense sunt o solutie excelenta, perfect adaptata unui stil de viata dinamic.

Caracteristici:
 • Adaptare rapida in conditii de schimbare a luminozitatii
 • Tranzitie de la transparent la colorat in doar cateva minute
 • Surprinzator de transparente in interior
 • Colorare inchisa, intensa in aer liber; colorare de pana la 88% pe gri si 79% pe maro la 23°C
 • Confortul visual se mentine pe parcursul intregii zile
 • Disponibile in culorile maro si gri
 • Protective UV 100%
 • Fara limitari in alegerea ramei si a meterialului lentilelor


Hoya Transitions
Lentile inteligente cu reactie rapida in timpul zilei

Lentilele prevazute cu tratamentul Transitions VI sunt destinate clientilor care sunt interesati de cel mai performant concept fotocromic disponibil din gama Transition.

Aplicabil pe oricare din materialele organice Hoya si asociat cu tratamentele antireflex Super Hi-Vision, Hi-Vision View Protect sau Hi-Vision Aqua, tratamentul fotocromic Transitions asigura purtatorilor un confort visual superior lentilelor fotocromice conventionale, prin adaptarea foarte rapida a intensitatii culorii lentilei in functie de conditiile de luminozitate ale mediului exterior, chiar si la temperaturi de peste 30°C.

Caracteristici:
 • Grad de absorbtie UV: 100% UVA si 100% UVB
 • Saturatia culorii la exterior: 85% maro/ 88% gri (sub actiunea directa a razelor de soare)
 • Saturatia culorii in interior: 5% maro si gri (in lipsa actiunii directe a razelor de soare)